Ingen gillar att överdriva

förslag, tips på artiklar: varsanning@hotmail.com

Aftonbladet: Rejäl tabbe av Jay Smith

leave a comment »

Inte för att det är något konstigt med artikeln i sig. Men det blir intressant när skribenten menar på att Jay har ”gjort bort sig rejält” och ”av allt att döma inte klarat av att tackla sina mörka sidor”. Vidare undrar man om ”hasch” eller ”cannabis” konsumtion tillhör någon av ens mörka sidor. Rimligt vore då att hävda att Koppabergs 7.0-or är en hemsk sak att konsumera om man vill tackla ens mörka sidor. För alkohol har väl artisten i fråga haft problem med?

En rejäl tabbe? Man får ställa sig frågan vem det är som har gjort tabben här, tv4 eller Jay. Vad den första parten, samt det hela svenska folket har med Jays bruk av droger att göra är oförståeligt, även om han faktiskt gick ut med det i media. Men att Jay super, det har varken tv4 eller aftonbladet noterat. Varför man ens ska straffas om man inte varit påverkad under uppträdandets gång (:inte tävlingens gång) är än mer oförståeligt.

Det är inte första gången det rotas i andras liv i vårt avlånga land. Låt folk ta hand om sig själva och lägg era barn tills sängs tidigt nog så slipper ni får moralpanik över att deras Idol brukar en drog som är total ofarlig. Eller börja med att ta ert ansvar som föräldrar istället för att skylla på ”alla dåliga influenser i samhället”.

Källa: AB

Written by aftonlognen

22 november, 2010 den 06:39

Publicerat i Uncategorized

Tagged with , , ,

Lämna en kommentar